Jump to content
Age of History 3
Seur Heimer

Some features I would like you to add about the game

Recommended Posts

Merhaba Lukaz'lar (adınızı yanlış kullanmışsam kusura bakmayın), sizlere oyuna eklenecek yeni sistemlerden bahsetmek istiyorum, umarım bunu okuyup dikkate alırsınız.

1-Bir misyonumuz olmalı mesela EU4'teki gibi Prusya oynuyoruz, gidip Almanya'yı kurmak için ihtiyacımız olan toprakları ele geçirdiğimizde bu topraklarda bir çekirdek (devlet malı) olsun, böylece isyan riski olmasın.

2-Irk ve din gibi şeyler olabilir. Mesela Prusya ile oynarken Alman devletlerini kendi topraklarıma kattığımda asimilasyonla uğraşmak istemiyorum. Ne kadar saçma değil mi?

3- Oyuna; Kömür, petrol, çelik gibi kaynaklar getirilebilir ya da ticaret yolları getirilebilir, mesela ordu kanaldan geçerken para kazanmamız gerekiyor. ama bir artı olarak, İstanbul kanalından ayda 15 (örneğin) dukat ticaret geliri elde etmek (İstanbul kanalı da bir örnek, bu Süveyş, Cebelitarık ve Panama için de geçerli), yani oyun "bırak beni ve benden zayıf olana saldır, en güçlü ben olayım" Önemli ticaret yollarını kendi topraklarımızda barındırarak ekonomik refahı sağlayabilmeliyiz, durum böyle değil (yani o da olabilir ama ancak bir noktaya kadar) belirli bir nokta). Ve bu arada mesela Kanal İstanbul'u kapattık, ticaret yolları İstanbul Kanalı'ndan geçen ülkeler (örneğin Rusya ve yani) buradan para kaybedebilirler veya biz de kaybedeceğiz (eğer bizden almazlarsa, başka yerden alıyorlar, öyle bir şey varsa) onu bilmiyorum.

4- Abluka sistemi olmalı yani başka bir ülkeye karşı savaşırken donanmamızı düşmanın sahili olan denize götürüyoruz. Eğer o kıyı devletinde ordu varsa erzak sıkıntısı olabilir veya düşman kalemizi kuşatıyorsa ordumuzu tekrar denize indireceğiz ve kalemiz kuşatılacak. Deniz kenarında bir kale ise erzak yetersizliğinden dolayı kuşatmanın ertelenmesi gerekir.

Umarım Age of History 3 en kısa zamanda güzel bir oyun olarak çıkar ve bizi hayal kırıklığıyla karşılaştırmazsınız.

Edited by Seur Heimer
Wrong language (I wrote in my native language

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Age of History Games